Välkommen till Sofia Rustan

Återkoppling från en av mina kunder, Anna Enhage. Jag valde en av Sofias underbara skyddsänglar som doppresent till vårt barnbarn för att jag själv tycker väldigt mycket om änglar, för det de symboliserar - en hälsning från världen utanför oss själva från det vi inte vet så mycket om men som jag är övertygad om finns där och som fö r mig är en stor trygghet. Och den tryggheten vill jag försöka förmedla till mina barnbarn.

Logon

Välkommen till jul hos syskonen Rustan med vänner!Kommentarer
 • Stacks Image 9

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 16

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 17

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 22

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 25

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 28

  Caption Text

  Link

Välkommen på premiärutställning i mitt lilla galleri på Juniskärsvägen 181. Vernissage fredagen den 30 augusti klockan 17.00-20.00 och lördagen den 31 augusti 11.00-16.00. Fika kommer att finnas till försäljning. Välkomna!
Kommentarer

Äntligen vårNu blommar det i rabatten. Passa på att beställa en vårpresent till dig själv eller varför inte till mamma på mors dag!
Kommentarer

Öpppet hus

Välkommen att fika och prova på att dreja i min brors hus på Valknyttsvägen 23 i Bydalen. Utställning av mina tavlor och min brors keramik. Fler utställare kommer att delta. Boka in 8-9 december klockan 11.00-16.00 båda dagarna. Ta med vänner och bekanta. Vi ses!
Kommentarer

Nya hemsidan klar

Välkommen till min nya hemsida gamla som nya kunder. Nu kan du göra din beställning direkt från sidan.
Kommentarer

Ny webbsida

Nu är snart den nya webbsidan färdig. Vi håller just nu på att fylla den med texter och bilder. Den nya webbsidan innehåller en webbshop och kommer att uppdateras kontinuerligt.
Kommentarer Visa
Läs äldre inlägg…